lister%20opplaering%20hus

Sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring.

Lister Opplæring AS er en opplæringsbedrift som er medlem av NOORSI (Norsk organisasjon for sikkerhetskompetanse) og sertifisert i ASAS, sertifkatnr. ATS 059. Vi har avtale med SFS (Sentralregisteret for sikkerhetsopplæring). Vi arrangerer teoretisk og praktisk opplæring i henhold til bestemmelsen for sertifisertopplæring. Videre gjennomfører vi også kurs for dokumentert opplæring og varmt arbeid.
Lister Opplæring AS er sertifisert for kontroll og sertifisering av personlifter,trucker, løfteutstyr samt masseforflytningsmaskiner. Vi betjener hele Sør-Vestlandet når det gjelder kursvirksomhet innen vårt sertifiseringsområde.

Vi kan utvikle/tilpasse kurstilbud alt etter etterspørsel og i samarbeid med kunden.

Vi har nye kurslokaler med moderne utstyr. Kapasitet inntil 24 personer ved kursvirksomhet og 40-50 personer til møter, konferanser o.l.
Vi kan også ordne med meget rimelig overnatting hvis ønskelig.

Brannvern

Lister Opplæring AS er en godkjent bedrift for service og kontroll av brannslukningsutstyr og er godkjent av Rådet for vedlikehold av brannslukningsutstyr. Vi fører det meste innen brannslukningsutstyr og ved vårt nye utsalg har vi de vanligste produkter på lager og kan ellers levere på bestilling.

Vårt verksted er det eneste i distriktet som er sertifisert for service av brannslukningsutstyr.
Lister Opplæring AS  |  Lista Fly- og Næringspark  |  4560 Vanse  |  Tlf: 38 39 35 80  |  Fax: 38 39 35 22  |  post@listeropplering.no
Webdesign: Alf Kalleberg